A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад Пустомитівської міської ради "Інклюзивно-ресурсний центр"

Консультують практичні психологи

Дата: від до Скинути

Чому маленькі діти завжди говорять «ні»?

Коли дитина починає ходити, у неї раптом з'являється власна думка з приводу всього, що вона бачить навколо. Від дитини такого віку батьки дуже часто чують слово «ні». І в цьому немає нічого поганого. З’ясуймо, чому.

15:16 20.10.2023

Діти і гроші

Як навчити дитину правильно ставитися до грошей, багато батьків замислюються лише, тоді коли їх дитина закінчує школу.

12:38 13.10.2023

Як допомогти дитині розвинути самомотивацію

Таку важливу якість, як самомотивація, часто недооцінюють. Це один з визначальних факторів успішності дитини в школі. З моменту народження в дітей присутнє природне бажання навчатися чомусь новому, яке зберігається аж до семирічного віку. Далі успіх навчання багато в чому залежить від мотивації. Звичайно, батьки не можуть змусити дитину бути більш мотивованою, але вони можуть допомогти їй розвинути здатність самовмотивовуватися. Повірте, якщо ви посприяєте цьому зараз, у майбутньому ваша дитина буде дуже вам вдячна. Для цього дотримуйтесь наступних рекомендацій:

10:22 05.10.2023

Чому діти брешуть та що з цим робити?

Як би сумно це не звучало, але те, що малюк почав вам брехати, говорить про кризу довіри у ваших стосунках. І шукати шляхи виходу з цієї кризи потрібно саме вам, батькам, як більш досвідченим, врівноваженим, авторитетним. Брехня - результат невпевненості в своїх силах і можливостях. Зробіть брехню безглуздою! Виховайте дитину фізично сильною, інтелектуально розвиненою, упевненою в собі людиною.

09:29 14.09.2023

Як говорити з дітьми про людей з інвалідністю

Усе частіше на вулицях українських міст ми зустрічаємо людей із важкими травмами й інвалідністю. Дуже важливо не уникати цієї теми в розмові з дітьми. Потрібно говорити про те, як поводитися з людьми з інвалідністю, щоб вони не відчували надмірної уваги, а відчували нашу повагу.

12:35 05.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень