A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад Пустомитівської міської ради "Інклюзивно-ресурсний центр"

Консультують практичні психологи

Дата: від до Скинути

Як допомогти дитині адаптуватися до дитсадка в іншій країні

Часи змінилися — ми живемо в умовах війни. Отже, вимушені опустити планку і прийняти, що ідеально, “як у книжках пишуть”, адаптувати дитину до дитсадка не вийде. Наприклад, за кордоном не завжди можливо провести з малечею перші два тижні в новому середовищі, як зазвичай рекомендують.

11:39 20.04.2023

Що ми говоримо нашим дітям

У наш час можна знайти масу інформації і літератури про те як взаємодіяти з дітьми. Дуже важливо, що батьки говорять своїм дітям. Не менш важливим є і те, що говорять вихователі дитячих садів і нянечки. І причина не в тому, що всі вони кажуть щось жахливе. Причина в тому, що вони не замислюються над тим, що ж насправді вони ПОВІДОМЛЯЮТЬ дітям, який підтекст містять їх слова.

09:54 14.04.2023

Що необхідно дитині для благополуччя?

Діти потребують від своїх батьків найелементарнішого – часу і турботи. Це основа їх розвитку. Ваша дитина виростає такою, якою ви її виховуєте. Розгляньмо, що саме дитина повинна отримати від батьків сповна.

10:21 15.03.2023

Як допомогти дитині стати більш зосередженою

Дитина неуважна і не здатна зосередитись на чомусь одному впродовж бодай кількох хвилин. Часто такі скарги можна почути від батьків, чиї діти навчаються в молодших класах. Хоча стривайте. Хіба слабка концентрація – це лише дитяча проблема?

12:30 22.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень