A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад Пустомитівської міської ради "Інклюзивно-ресурсний центр"

Новини

 

 

Дата: від до Скинути

«Одягни блакитне»

«Одягни блакитне» завтра міжнародний день поширення інформації про аутизм

16:45 01.04.2024

Круглий стіл для педагогів Оброшинської територіальної громади

23 лютого 2024 року фахівці ІРЦ провели крулий стіл на тему “Методи успішної діяльності педагога з дітьми, які мають інтелектуальні порушення”для педагогів Оброшинської територіальної громади. На зустрічі обговорили особливості розвитку дітей та прийоми роботи . Детально зупинилися на методиках «Нумікон», «Глобальне читання». Всі присутні мали змогу спробувати та відчути на собі навчальні труднощі, які є притаманними для дітей з інтелектуальними порушеннями. Цікаво та корисно провели свій час всі учасники, а також отримали відповіді на питання щодо інклюзивного навчання.

14:05 26.02.2024

Семінар-практикум для асистентів вчителів та вихователів закладів освіти Давидівської територіальної громади

21 лютого 2024року під час семінару-практикуму "Підвищення розумової діяльності у дітей з особливими освітніми потребами через фізично-моторний розвиток" разом з асистентами вчителів та вихователів закладів освіти Давидівської сільської ради ознайомились з порушеннями фізичного розвитку та рухових можливостей у дітей з ООП, а також вдосконалювали практичні навички застосування методів і прийомів рухових активностей для підвищення розумової діяльності. Питання підвищення розумової діяльності у дітей з ООП є значущим та актуальним. Семінар-практикум покликаний зорієнтувати педагогічних працівників на опанування практичного інструментарію, який допоможе зробити заняття корисними, цікавими, інклюзивними та ефективними. Ми розібрали елементи фізично-моторних занять, вправи та ігри, якими варто займатись із дітьми та проаналізували як через них надати дитині життєво важливі навички й вміння, розвинути інтелектуальний потенціал.

15:43 22.02.2024

Управління стресом для дорослих

З 22.01.2024 р. по 25.01.2024 р. відбувся груповий курс управління стресом для дорослих навчання для тренерів Self-Help Plus (SH+) «Самодопомога +». Навчання було цікаве та продуктивне. Ми отримали нові знання щодо управління стресом, навичок турботи про себе та інших у щоденному спілкуванні, усвідомлення власних цінностей в житті та багато різних технік самодопомоги.

14:50 26.01.2024

Наші найменші патріоти

"Дякуємо за спокійне дитинство і мирне небо. За вашу мужність, за те, що Ви є! Просимо Бога, щоб оберігав Вас. Ви захищаєте Україну і нас, і Ви вже Герої! Повертайтеся всі живими і неушкодженими. Нехай всі ангели захистять Вас від ворогів. Діти і вся Україна чекає на Вас з перемогою! Велика шана Вам!"- такі слова вдячності воїнам ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ лунали з уст дітей, які продовж грудня брали участь в акції "Підтримка для воїнів від дітей з особливими освітніми потребами". Щиро віримо, що слова дитячих молитов будуть почуті на небесах і наблизять нашу ПЕРЕМОГУ

16:33 20.12.2023

Помічники Миколая

  Дорогі помічники Миколая, Rozetka Team, звітуємо!  Всі подарунки, які ви приготували з такою любов’ю та щедрістю, передано дітям. Вони були дуже чемними, дружніми, щирими, слухняними вдома, в садочках і школах. Бажаємо вам, любі діти, аби віра в дива зігрівала кожного з вас та ваших рідних. А нам, дорогі дорослі, щиро зичимо, щоб доля дарувала безконечні можливості творити щасливе дитинство усім дітям рідної України.

16:23 15.12.2023

День Святого Миколая - час чудес

  Цього року діти з особливими освітніми потребами, учні та вихованці інклюзивних груп і класів Пустомитівська територіальна громада Сокільницька громада Щирецька громада Давидівська Отг Оброшинська територіальна громада Мурованська територіальна громада Солонківська територіальна громада Підберізцівська сільська територіальна громада цілий день насолоджувались дивом-казкою "ГІСТЬ З НЕБЕС ІДЕ ДО НАС", яку для них створили колектив інклюзивно-ресурсного центру, театральний гурток "Голос з неба" при парафії Успення Пресвятої Богородиці (керівник Khrystyna Cherkas-Moroz), помічники святого Миколая (учнівський парламент «Лідер» Цдют Пустомити) та юна зіркова гостя Анна-Марія Герман.

15:56 13.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень