A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад Пустомитівської міської ради "Інклюзивно-ресурсний центр"

Всесвітній день психічного здоров'я

Дата: 10.10.2023 11:35
Кількість переглядів: 10

Сьогодні, у Всесвітній день психічного здоров'я, хочемо поділитися з вами цікавими фактами:

80 на 20: Успіх у фінансах, роботі та бізнесі на 80% залежить від стану психічного здоров'я і лише на 20% від професійних навичок. Піклуйтеся про своє емоційне благополуччя.

Радість і вдячність: Бути радісним і вдячним, незалежно від зовнішніх обставин, - це головний показник психічного здоров'я. Навчіться цінувати та радіти дрібницям.

Позитивна сторона страждань: Страждання і травматичний досвід можуть мати позитивну сторону. Подолавши їх, можна відновити та покращити своє життя.

Зайнятий розум: Людина відчуває себе більш успішною і щасливою, коли її мозок зайнятий чимось. Найбільше психічних розладів припадає на вихідні дні. Не забувайте про активний відпочинок.

Читання та стрес: Читання є одним із найкращих способів боротьби з тривогою та стресом. Книги можуть бути потужним засобом релаксації.

Сон і психічне здоров'я: Люди, які сплять по 6-7 годин, менш схильні до психічних розладів і навіть до передчасної смерті. Дбайте про свій сон.

Спотворені спогади: Спогади людини можуть бути спотвореними і викривленими на 80%. Пам'ять не завжди є об'єктивною, тому бувайте обачні щодо того, як ви сприймаєте минуле.

Бажаємо вам здоров'я, щастя і позитивного настрою! Не забувайте дбати про своє психологічне благополуччя. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень