A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад Пустомитівської міської ради "Інклюзивно-ресурсний центр"

Новини

Дата: від до Скинути

Семінар-практикум для педагогів закладів дошкільної освіти

  11 грудня для педагогів закладів дошкільної освіти Давидівської ТГ, Зимноводівської ТГ, Оброшинської ТГ та Щирецької ТГ, які виховують в інклюзивних групах дітей з особливими освітніми потребами, провели семінар-практикум «Сенсорно-пізнавальний розвиток дітей з особливими освітніми потребами в закладі дошкільної освіти». Приємно, що вихователі, практичні психологи, асистенти вихователів інклюзивних груп змогли не лише отримати нові знання, а й поділитися своїм досвідом, здобутками, напрацюваннями. День був насичений знайомствами, зустрічами, позитивним настроєм.

14:03 12.12.2023

Серія вебінарів "Незвичайні діти у звичайній школі"

   Кожного педагога, який навчає дитину з особливими освітніми потребами, цікавить безліч питань: як формувати життєві компетентності, як враховувати особливості розвитку у навчальній діяльності, як застосувати різні види адаптацій чи модифікацій при вивченні навчальних предметів. Впродовж листопада учасники команд психолого-педагогічного супроводу осіб з особливими освітніми потребами закладів освіти Пустомитівська територіальна громада, Оброшинська територіальна громада, Давидівська Отг, Мурованська територіальна громада, Зимноводівська сільська рада, Сокільницька громада, Підберізцівська сільська територіальна громада, Солонківська територіальна громада, Щирецька громада шукали відповіді на усі ці запитання та ділились власним досвідом під час серії вебінарів " Незвичайні діти у звичайній школі". Дякуємо усім, хто прагне нових знань та усім, хто щедро ділиться своїми знаннями, досвідом, напрацюваннями,враженнями та здобутками.

13:17 05.12.2023

Семінару-практикуму "Сенсорно-пізнавальний розвиток дітей з особливими освітніми потребами у закладі дошкільної освіти"

4 грудня 2023 року педагоги закладів дошкільної освіти Пустомитівської міської ради були активними учасниками семінару-практикуму "Сенсорно-пізнавальний розвиток дітей з особливими освітніми потребами у закладі дошкільної освіти". Впродовж дня практичні психологи, вихователі інклюзивних груп, асистенти вихователів не лише розкривали суто поняття "сенсорно-пізнавальний розвиток", а й детально аналізували його особливості, етапи, ефективні методи роботи з дітьми, що мають різні типи труднощів та потребують різного рівня підтримки.

12:41 05.12.2023

ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО В КОЛІ КОЛЕГ-ПРОФЕСІОНАЛІВ

Дякуємо організаторам заходу: освітньо – тренінговому центру "ЛОГОДАР» (засновник та керівник Тетяна Ярмак), Департамент освіти і науки Львівської ОДА та головній спеціалістці відділу дошкільної, загальної середньої освіти та позашкільної роботи Марія Васюник, ГО"Центр ініціатив сприяння соціальному та культурному розвитку в Україні» (керуючий партнер Роман Білявський) за нові знання, набутий досвід та день сповнений радісними зустрічами.

12:37 16.11.2023

Методичні будні ІРЦ

   З педагогами закладів освіти Оброшинська територіальна громада, Щирецька громада, Солонківська територіальна громада впродовж жовтня обговорювали питання співпраці асистента вчителя з педагогами, супроводу інклюзивного навчання у сучасних умовах, якісної організації інклюзивного навчання у школі, роботи команди психолого-педагогічного супроводу дитини з ООП.

09:21 01.11.2023

Ляльковий театр

Сьогодні до дітей завітав Integration Puppet Theater "Aj-Aj" з пізнавальною виставою "Колобок супергерой". Юні глядачі пригадали правила безпечної поведінки та мали можливість стати частиною театрального дійства.

17:56 06.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень