A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад Пустомитівської міської ради "Інклюзивно-ресурсний центр"

Новини

Дата: від до Скинути

День матері

День матері — це святковий день, присвячений матерям та материнству. В Україні щорічно свято відзначають у другу неділю травня. Це день, коли варто провести час із мамою та подякувати їй за все.

11:30 12.05.2023

Семінар-тренінг "Психолого-педагогічний супровід та підтримка дітей з особливими освітніми потребами в інклюзивному просторі"

На виконання Договору про співробітництво 10 травня КЗ Пустомитівської міської ради "Інклюзивно-ресурсний центр" на базі МУРОВАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ провів семінар-тренінг "Психолого-педагогічний супровід та підтримка дітей з особливими освітніми потребами в інклюзивному просторі" для учасників команд психолого-педагогічного супроводу закладів освіти Мурованська територіальна громада та Підберізцівська сільська територіальна громада.

16:34 11.05.2023

Навчання фахівців (консультантів)

1, 3-5 травня фахівці (консультанти) КЗ Пустомитівської міської ради "Інклюзивно-ресурсний центр" взяли участь в українсько-швейцарському проєкті "Психічне здоров'я для України", який реалізується за підтримки Швейцарії та Першої леді України Олена Зеленська на базі Центр здоров'я та розвитку "Коло сім'ї". Знання, отримані під час тренінгової програми "Психологічне консультування техніками КПТ в моделі резилієнтності", є актуальними в умовах сьогодення та широко застосовуватися нами в процесі психологічного консультування дітей та дорослих. Дякуємо організаторам, тренерам Yaryna Lesko Лядик Юлія та куратору Наталія Єфремова за можливість пізнавати нове.

16:32 11.05.2023

Всесвітній день щедрості.

Щорічно 4 травня відзначають Всесвітній день щедрості. Щедрість – це одна з кращих якостей, властивих людині. Справжня щедрість народжується в душі. Прикладом щедрих людей є волонтери та усі небайдужі люди, які допомагають. Адже безкорисливо роблять добро ближнім.

16:40 04.05.2023

Обласний вебінар фахівців (консультантів) вчителів-реабілітологів

У преамбулі Статуту Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) зазначено, що здоров’я — це не лише відсутність хвороб або фізичних дефектів, а стан повного фізичного, психічного та соціального благополуччя.

14:45 25.04.2023

Вітаємо з Благовіщенням

   Свято Благовіщення означає "блага" звістка. Саме цього дня перед Дівою Марією з'явився Архангел Гавриїл, щоб сповістити її про скоре народження Ісуса Христа, Сина Божого, Спасителя людства.

15:06 07.04.2023

День здоров’я - 7 квітня

«Доброго здоров’я!» – так вітаються наші співвітчизники, а коли прощаються кажуть «Бувайте здорові!», тобто бажають здоров’я і практично ніколи не замислюються скільки сенсу закладено у цих словах.

15:02 07.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень