A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад Пустомитівської міської ради "Інклюзивно-ресурсний центр"

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день поширення інформації про дислексію

Перший повний тиждень жовтня за пропозицією Міжнародної асоціацієї з дислексії весь світ присвячує поширенню інформації про дислексію. Заходи всесвітнього тижня закликають терпляче ставитися до того, що хтось може бути надто повільним при читанні чи письмі.

10:55 05.10.2023

Співпраця з педагогами Сокільницької громади

Продовжуємо надавати консультативну, методичну допомогу учасникам команд психолого-педагогічного супроводу осіб з особливими освітніми потребами закладів освіти Сокільницька громада у формуванні позитивної мотивації щодо розвитку дітей та підвищення обізнаності в сфері організації їх навчання і виховання.

16:36 02.10.2023

Привітання

Щиро вітаємо з професійним святом усіх колег-освітян.

12:37 29.09.2023

Засідання команд психолого-педагогічного супроводу

Станом на початок навчального 2023-2024 року в закладах загальної середньої освіти Пустомитівської ТГ організовано інклюзивне навчання для 32 учнів. Упродовж минулого тижня в ліцеях громади відбулися засідання робочого столу: «Співпраця асистента вчителя з педагогами: супровід інклюзивного навчання у сучасних умовах». На зустрічах були розглянуті питання:

11:40 29.09.2023

Семінар для освітян Зимноводівської територіальної громади

Відповідно до плану роботи на 2023 рік та на виконання Договору про співробітництво між територіальними громадами 27 вересня КЗ Пустомитівської міської ради "Інклюзивно-ресурсний центр" на базі Лапаївський ліцей імені Героя України Георгія Кірпи провів семінар "ПОБУДОВА ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ КОМАНДОЮ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОГО СУПРОВОДУ ДИТИНИ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ В ЗАКЛАДІ ОСВІТИ" для освітян Зимноводівська сільська рада територіальної громади.

11:25 29.09.2023

Літо для втіхи

Соціальний проект для дітей комунального закладу Ірц Пустомити від підприємців громади для наших дітей організовано за сприяння Відділ соціально економічного розвитку Пустомитівської міської ради, який тісно співпрацює з власниками бізнесу.

11:14 19.06.2023

Створюємо природні умови для розвитку мовлення дитини

Діти швидко розвиваються не в процесі навчання, а в процесі пізнання навколишнього світу, життя, в процесі спілкування. І батькам слід створити атмосферу взаємної довіри, любові, поваги, радості, співчуття і співпереживання, в якій народжується співпраця дорослого і дитини.

10:39 12.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень