A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад Пустомитівської міської ради "Інклюзивно-ресурсний центр"

Новини

Дата: від до Скинути

Атестація фахівців-консультантів ІРЦ

    «Ніхто не може зробити людей мудрими, крім мудрих, ніхто красномовними, крім красномовних, ніхто моральними та благочестивими, крім моральних та благочестивих».

15:00 07.04.2023

День поширення інформації про аутизм

    Формування соціально-комунікативних навичок є одним із найважливіших завдань у навчанні та вихованні дітей з розладами аутистичного спектру. Часто здається , що у таких дітей взагалі відсутня потреба в комунікації. Процес спілкування у них є дуже специфічним. Ділимось практичними порадами щодо правил взаємодії з дітьми, що мають аутистичні розлади.

16:14 03.04.2023

Арт - терапевтичне заняття "Малюнок мильними бульбашками"

   Кожен із нас у своєму житті стикається з різноманітними проблемами, які можуть викликати різні негативні почуття – роздратування, страх, занепокоєння, нерозуміння, сумніви, образу чи злість. Усі ці стани загострюються в умовах сьогодення. З такими ситуаціями у когось виходить впоратися самостійно, а комусь може знадобитися допомога психолога. Особливо підтримки потребують діти. Їм легше висловити свої думки чи внутрішні переживання у вигляді малюнка. Сьогодні образи на папері діти створювали з допомогою мильних бульбашок. Такі малюнки дуже прості у виконанні та викликають захоплення. Запрошуємо у дивовижний світ дитячої творчості.

14:52 27.03.2023

"Ми веселі, дружні, сильні"

Сьогодні веселі спортивні ігри та естафети об'єднали у дружню команду дітей Пустомитівська територіальна громада та Щирецька громада. В нас було весело, дзвінко, жваво і цікаво.

16:46 24.03.2023

Міжнародний день людини із синдромом Дауна

21 березня - День проведення Міжнародного дня людини із синдромом Дауна вибраний не випадково, це двадцять перший день третього місяця пов’язаний з 3 копіями 21-ої хромосоми. Вперше цей День став щорічно відзначатися з 2006 року і був заснований на VI міжнародному симпозіумі по синдрому Дауна, проведеному в Пальма де Майорка, за ініціативою правлінь Європейської та Всесвітньої асоціацій Даун-синдром.

12:00 21.03.2023

Розвиваємо мовлення дитини з аутистичними порушеннями

Комунікація - це процес обміну інформацією (фактами, ідеями, поглядами, емоціями тощо) між двома або більше особами, спілкування за допомогою вербальних і невербальних засобів із метою передавання та одержання інформації.

11:10 13.03.2023

Семінар-практикум «Взаємодія педагогів – запорука успіху інклюзивного навчання»

Відповідно до річного плану роботи Відділ освіти Пустомитівської міської ради 21.02.2023 року відбувся семінар-практикум «Взаємодія педагогів – запорука успіху інклюзивного навчання», організований Комунальним закладом Пустомитівської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр» на базі Містківський ліцей.

15:58 21.02.2023

Онлайн-лекція для студентів-психологів ЛНУ ім. Івана Франка «Основні завдання фахівця (консультанта) практичного психолога ІРЦ: від планування до практичного втілення»

Студенти-психологи першого курсу ЛНУ імені Івана Франка 10.02.2023р. відвідали онлайн-лекцію практичного психолога КЗ Пустомитівської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр» Наталії Василівни Городної.

15:35 10.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень